Terug naar overzicht

Hoeve met moderne touch

  • Moderne achterbouw
  • Symbiose tussen verschillende materiaalsoorten
  • Ingenieuze oplossingen voor aangenaam ruimtegevoel

Verrassende oplossingen

De eigenaars wilden een ruimere woning. Aanvankelijk hadden ze een klassieke oplossing in gedachten: een veranda. Maar de architect had een veel boeiender verhaal voor hen klaar waarin Victor een belangrijke rol kreeg.

Bijna nieuwbouw

Er werd een volledig nieuwe ruimte bijgebouwd, waardoor deze verbouwing amper verschilde van een nieuwbouwproject.. De complexiteit lag echter wel hoger, omdat er rekening gehouden moest worden met de verschillende niveaus van de hoeve om zo tot een perfecte aansluiting te komen. Victor ging de uitdaging graag aan.

Focus op het belangrijke

Met Victor kozen de eigenaars bewust voor één aanspreekpunt. “We wilden ons kunnen toespitsen op de architecturale waarde, de vormgeving, de materiaalkeuze en het woonconcept. Zo heb je altijd één aanspreekpunt voor alle vragen of opmerkingen.”

Mix van materiaalsoorten

Het eindresultaat is verbluffend: gegalvaniseerd staal zorgt voor een industriële look. Padoek, een duurzame Afrikaanse houtsoort die zeer mooi vergrijst, zorgt voor een warm gevoel. Staal, hout en glas contrasteren met de rustieke gezelligheid van de oude hoeve.

Kwalitatieve afwerking

Met een perfect uitgevoerde ruwbouw legde Victor mee de basis voor een kwalitatief hoogstaande afwerking. Een lichtstraat, een ingenieus schuifdeurensysteem en een doordacht geplaatste spiegel creëren een aangenaam ruimtegevoel. De grote glaspartijen zorgen voor een unieke oase van rust in het groen waar je tot rust kan komen.

Samen jouw plannen bekijken

Contacteer ons vrijblijvend