Terug naar overzicht

Garage omgevormd naar slaapkamer

  • Herindeling van de leefruimte met nieuw parket boven bestaande vloer
  • Verlichting, centrale verwarming kregen volledige opfrisbeurt
  • Volledig nieuw sanitair met 2 badkamers
  • Alarminstallatie

Dit nieuw samengesteld gezin had dringend nood aan ruimte en slimme oplossingen voor opbergmogelijkheden. We zijn grondig tewerk gegaan. Het werd een complete interne verbouwing van boven tot onder.

De woning dateert uit de jaren ’70 en de eigenaars hadden de droom om deze modern doch sfeervol in te richten. De voordeur was met een boog afwerkt en oogde zwaar en klein. Deze maakte plaats voor een houten zwart gelakte kader waarin een grote eiken deur werd geplaatst. 

Garage omgevormd tot slaapkamer

De garage en berging kregen een nieuwe bestemming en werden omgetoverd tot slaapkamer. De wasberging werd zo vervangen door een nieuwe grote kast, waarin wasmachine en droogkast werden ingewerkt.

Extra badkamer voor de kinderen

Geen gezeur meer om wie eerst in de badkamer mag. Er werd een kleine, maar erg praktische badkamer met douche geïnstalleerd op het gelijkvloers, speciaal bestemd voor de kinderen. De bestaande badkamer werd voorzien van een inloopdouche en kastenwand, met aansluitend een bad, ingewerkt in een kader van composiet.

Slimme opdeling van de slaapkamer

In de slaapkamer werd een gyprocwand geplaatst, die eenvoudig kan verwijderd worden als één van de kinderen binnen 2 à 3 jaar in Gent op kot gaan.

Nieuw parket

Bovenop de bestaande tegel werd een rustgevend parket geplaatst die mooi samengaat met de nieuwe voordeur.

 

Fotograaf: Vangoo Photography

Samen jouw plannen bekijken

Contacteer ons vrijblijvend