Terug naar overzicht

"Een partner die meedenkt"

  • Uitbreiding van de keuken
  • Meer speel- en opbergruimte
  • Volledige heraanpak van de leefruimte

Aangename eerste kennismaking

Niels leerde Victor ‘en passant’ kennen. “Het was een werfbord van Victor in het dorp dat m’n aandacht getrokken heeft. Kort daarna hebben we Victor op Batibouw bezocht. We hadden meteen een goed gevoel na ons verkennend gesprek. Victor dacht namelijk met ons mee. Bovendien konden ze de hele verbouwing van A tot Z opvolgen en uitvoeren. Ideaal!”

Minimale hinder

“Victor kent de kneepjes van het vak, waardoor de verbouwing vlot verliep. Tijdens de verbouwing zijn we er ook blijven wonen. Last van hinder? Dat viel goed mee. Pas helemaal op het einde nam Victor de oude schuiframen eruit. Op dat moment was de ruwbouw al helemaal afgerond.”

Een luisterend oor

Voor de afwerking haalden ze hun inspiratie in de bezoekersruimte van Victor. “Een interieurspecialiste stelde materialen voor en luisterde naar onze wensen. Zo wilden we absoluut parket in de keuken. Hoewel dit niet vanzelfsprekend is, heeft Victor ons toch geholpen met deze moelijke keuze. Ook dat is Victor: respect voor de keuze van de bouwheer.

Volledig volgens plan

Bij een verbouwing heb je vaak het eindresultaat in gedachten. Het blijft echter afwachten of het er in de praktijk ook zo zal uitzien. “Onze verbouwde woning ziet er gelukkig exact uit zoals we het ons hadden voorgesteld. En het parket in de keuken? Nog altijd dik in orde!”

 

Architect: Staf De Mol
Fotograaf: Vangoo Photography

Samen jouw plannen bekijken

Contacteer ons vrijblijvend