Terug naar overzicht

Eén aanbouw, dubbel zoveel ruimte

  • 120 m² extra ruimte
  • Gekozen voor de ervaring van Victor 
  • Open en transparante communicatie met projectleider

Vraag: Wat doe je als je in je woning meer ruimte wil? Antwoord: Je belt naar Victor en vraagt om jouw woning uit te breiden met een aanbouw. Simple comme bonjour. Dat is alleszins wat Xavier en Ilse uit Dworp deden. Op enkele maanden tijd werd hun woning bijna tweemaal zo groot. Het lijkt simpel, maar het verhaal is toch iets complexer.

120 m² extra ruimte

“Ons huis stamt uit 1906. In 1996 vond er al eens een grondige verbouwing plaats. Maar we wilden meer ruimte. Daarom stapten we naar een architect om een nieuwe aanbouw te ontwerpen. Met een oppervlakte van pakweg 120 m² was die bijna even groot als de bestaande woning. Er moest dan ook heel wat in: een living, berging, twee slaapkamers, badkamer en toilet.”

Snel gekozen

De plannen hadden ze al, nu nog een totaalaannemer. Victor was voor Xavier en Ilse de perfecte bouwpartner. “We hebben bij vier firma’s een offerte gevraagd. Uiteindelijk kozen we voor Victor, simpelweg voor hun manier van communiceren en de ervaring die ze uitstralen.”

Rechtstreekse communicatie

“We hadden een heel goede projectleider die open en transparant communiceerde. Echt, daar zijn we super tevreden van. Hij was ons centraal aanspreekpunt. Met alle vragen konden we bij hem terecht. Ja, er waren weleens kleine foutjes – het blijft een verbouwing - maar die zijn altijd meteen rechtgetrokken. En dat is wat telt!”

“Daarnaast ben ik blij dat er in elke bouwfase iemand was die Nederlands kon. Klinkt banaal, maar ik hecht daar veel belang aan. Dat maakt het contact met de mensen veel gemakkelijker.”

Een kritische blik

Bij Victor waren ze ook niet zomaar jaknikkers. Ze kijken kritisch naar elk project en sturen bij waar nodig. Dat was ook hier het geval. “Na het bekijken van de plannen heeft Victor nog enkele kleine aanpassingen gedaan”, zegt Xavier. “Dat verhoogde nogmaals ons vertrouwen.”

 

Architect: Van Haudenhuyse Siegfried
Fotografie: Vangoo Photography

Samen jouw plannen bekijken

Contacteer ons vrijblijvend
Eén aanbouw, dubbel zoveel ruimte
Eén aanbouw, dubbel zoveel ruimte