Terug naar overzicht

Victor opent kantoor in Antwerpen

maandag 23 september 2019

Woon je in Antwerpen en denk je aan een totaalrenovatie met net dat beetje meer? Dan kan je voortaan terecht in ons gloednieuw kantoor in Berchem.

Nog dichter bij de klant

Een totaalrenovatie van Victor, onderdeel van Durabrik, is altijd een proces waarin de klant nauw betrokken wordt. Ideeën uitwisselen, de offerte in detail bespreken, plannen bekijken, materialen selecteren, voorstellen aftoetsen, de werken opvolgen. We begeleiden onze klanten graag héél persoonlijk op hun verbouwavontuur. In de loop van dat traject zijn er dan ook heel wat contactmomenten, bij ons op kantoor en op de werf. Om het voor klanten in Antwerpen gemakkelijker te maken onze projectleiders, renovatieadviseurs en interieurarchitecten te ontmoeten, hebben we sinds kort een Victor-vestiging in Berchem geopend. Zo zitten we nog een stukje dichterbij!

Welkom in Berchem

Bij Victor in Antwerpen geniet je van de vertrouwde all-in service. Of je nu in het centrum of de groene rand woont. Iedereen die z’n woning grondig en in stijl wil vernieuwen, uitbreiden of herinrichten is hier van harte welkom. We pakken elk project, van A tot Z, correct en met respect aan. Voor een solide totaalrenovatie zonder zorgen, moet je dus bij Victor zijn… waar in Vlaanderen je ook woont.

 

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Wij maken graag een afspraak.
Contacteer ons via info@victorrenoveert.be of via het contactformulier.

 

Victor | Kantoor Antwerpen
Mechelsesteenweg 271 (tegenover het Koning Albertpark)
2018 Berchem