Terug naar overzicht

Verbouwadviseur met pit en passie

vrijdag 28 april 2017

Geboren in Waregem, verhuisd naar Roeselare en nu verblijvend in Diksmuide. Laat er geen twijfel over bestaan: Victor verbouwadviseur Marie Bossuyt kent haar weg in West-Vlaanderen. Niet enkel spreekt ze jouw taal, ze vertaalt vooral jouw bouwdroom in een realistisch budget.

Technisch en creatief

“Gevormd als interieurarchitecte heb ik altijd graag ‘in de chape’ gestaan”, vertelt Marie over haar eerste werkervaring. “Later verzorgde ik ook de werfcommunicatie tussen aannemer en architect. En bij Victor verzoen ik het beste van twee werelden: door bouwheren te begeleiden bij de start van hun verbouwing combineer ik m’n technische ervaring met het creatieve. Heerlijk!”

Luisteren naar de bouwheer

Wie met Victor contact opneemt maakt eerst kennis met een verbouwadviseur. “Klopt, we zijn het visitekaartje van Victor”, lacht Marie. “Dat houdt in: heel aandachtig luisteren naar de wensen van de bouwheer.” Nadien volgt een raming, studieovereenkomst en wordt alles planklaar gemaakt om de werken uit te voeren. “Onze samenwerking gaat over vertrouwen. En die rol neem ik heel erg ter harte.”

“Ik krijg energie als de bouwheer oprecht enthousiast wordt om zijn bouwproject uit te voeren.”

Enthousiasme

Wie Marie al gehoord heeft, kan er niet omheen. Ze omringt je met een portie enthousiasme dat heel aanstekelijk werkt. “En net daar krijg ik energie van. Klanten zodanig begeleiden dat ze enthousiast worden omdat we er samen in geslaagd zijn hun droomproject in een realistisch voorstel te gieten.”

Fundamenten leggen

In de eerste fase bouwen we de fundamenten van een verdere samenwerking. Hoe helder de afspraken, hoe sterker de fundering. “Klopt! Alles wat later uiteindelijk gebouwd zal worden is gebaseerd op alle voorgaande afspraken. De hele renovatie is gestoeld op pijlers van advies, vertrouwen, technische berekeningen en een helder financieel plan.”

Woon je in West-Vlaanderen en zit je met verbouwplannen? Neem contact op met Marie. Ze komt graag even langs om naar je verhaal te luisteren!