Terug naar overzicht

Tijd nemen en stilstaan op Camino

donderdag 18 augustus 2016

Teambuilding. Een quasi perfect woord voor renovatie-aannemer Victor om te bouwen aan een sterker team. Zo zonderde Victor zich tijdens de Camino af in de Stiltehoeve van Damme. Om nadien met volle goesting opnieuw aan de slag te gaan!

Waarom 'Camino'?

Wel, bezoek dan eens de hoofdzetel van Victor -Durabrik- in Drongen.  Daar loopt de Camino letterlijk als een hartslagader door het bedrijf.  Kloppende hart tijdens de Victor Camino was ‘tijd nemen en stilstaan’.  Tijd nemen voor elkaar en als team. En stilstaan. Dit deed het voltallige Victor-team onder leiding van coaches James en Stephanie.

 “Een tweedaagse om te koesteren. Ik ben ervan overtuigd dat de fundamenten die hier werden gelegd ons zullen helpen om het Victor-team nog sterker te maken.” - Sandra, Marketing Coordinator bij Victor

Uit liefde voor elkaar

Maar behalve stilstaan werd er ook veel gelachen en gegrapt. Celebrate your victories, forget your defeats. De mooiste verhalen deden de ronde. Het leuke aan een Camino is niet enkel dat je er sowieso als team sterker uitkomt. Maar vooral dat je die kracht kan doorgeven aan je klanten.