Actueel

Geniet van hedendaags & praktisch wooncomfort

Wil je graag landelijk wonen met de stad Ninove vlakbij? Dan is deze uitstekend gelegen nieuw te bouwen woning in Pollare een buitenkans. De eigentijdse architectuur, praktische indeling, duurzame afwerking en het mooie uitzicht over de denderstreek maken de woning alleen nog aantrekkelijker.

<CR:core_head_title />

Eigentijds woonconcept

De open bebouwing is opgetrokken in donkerbruine baksteen. Het donkergrijze buitenschrijnwerk accentueert de eigentijdse bouwstijl nog meer. Binnen ziet de woning er eveneens strak en compact uit, maar voelt ze tegelijk warm en comfortabel aan. Op het gelijkvloers vloeien keuken, eetplaats en zithoek naadloos in elkaar over. De grote ramen geven er het daglicht vrij spel. De drie slaapkamers op de verdieping zijn al even praktisch ingedeeld. Net als de badkamer. Die biedt plaats voor een douche én een ligbad, een dubbele wastafel en een toilet.


Sterke energieprestatie

Een doorgedreven isolatie van dak en muren, de keuze voor hoogrendementsglas (1,0 W/m²K) en de installatie van een gascondensatieketel maken van deze woning een toonbeeld van duurzaamheid. Regenwaterrecuperatie en een ventilatiesysteem D (met warmterecuperatie) versterken nog de energieprestatie. Op het plat dak zijn zonnepanelen voorzien. De woning haalt daarmee nu al een E-peil van 19 en een S-peil van 31.

Afwerking op maat

De vloerverwarming – beneden én boven – verspreidt een constante warmte. Gedaan met koude voeten! Omdat er geen radiatoren hangen, kan je bovendien makkelijker je meubels kwijt. Tot slot: de woning wordt opgeleverd volledig afgewerkt tot en met de keukenkasten&toestellen. De keuze van afwerking van vloeren, keuken, binnendeuren, badkamer, wc’s is vrij te bepalen.

Is deze woning iets voor jou?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie
via 0476 43 19 37 of fabian.timmermans@victorbouwt.be

Lees verder

Joost Callens, de CEO die het pad naar de toekomst bewandelt
Actueel Interview

Joost Callens, de CEO die het pad naar de toekomst bewandelt

Een tijdje terug werd Joost Callens, CEO van de camino group waar ook Victor deel van uitmaakt geïnterviewd door reclamebureau Plug.

Nu lezen
Stijgende vastgoedprijzen maken renoveren extra aantrekkelijk
Actueel

Stijgende vastgoedprijzen maken renoveren extra aantrekkelijk

Een huis kopen is niet vanzelfsprekend. Maar na deze coronacrisis is het er allesbehalve makkelijker op geworden. De strijd op de vastgoedmarkt is volledig losgebarsten.

Nu lezen
Download gratis magazine

Download ons magazine

Ontdek hier ons Victor-magazine en laat je inspireren.
Verken boeiende onderwerpen zoals duurzaam (ver)bouwen, Belgische design hotspots, en fascinerende verhalen achter enkele gerealiseerde projecten.

Download gratis magazine

© 2024 Victor is een merk van de Camino Group