Terug naar overzicht

Ook Victor winnaar van 10de HR Ambassadeur Award

donderdag 29 oktober 2015

Durabrik is verkozen tot de Vlaamse HR Ambassadeur 2015 voor zijn innovatieve en mensgerichte HR aanpak. Ook totaalaannemer Victor en energiespecialist EcoPuur delen in de vreugde aangezien zij deel uitmaken van de Durabrikfamilie. De andere genomineerden waren Proximus, Barco en AZ Groeninge Kortrijk. HR directeur Bie De Backer kreeg de award uit handen van Herman Van Rompuy.

Wat is het Gala van de Vlaamse HR Ambassadeurs? 

Het doel is om een inhoudelijk netwerkevent te organiseren dat HR in Vlaanderen nadrukkelijker op de kaart zet. Daarom gaat men jaarlijks gaat op zoek naar de Vlaamse HR Ambassadeur. Dat is geen zoektocht naar de beste, wel naar de organisatie of man/vrouw met de meeste waarde, verdienste en uitstraling voor het vakgebied. De vorige winnaars waren Audi Brussel (2014), Zorgbedrijf Antwerpen (2013) en Janssen Pharmaceutica (2012).

Mensgerichte HR aanpak van Durabrik loont

Onder de bouwonderneming Durabrik zit ook totaalaannemer Victor en energieaannemer EcoPuur. Ook Victor kan zich volledig terugvinden in het besluit van de jury: “Door zijn mensgerichte en innovatieve HR aanpak weet familiebedrijf Durabrik zich niet alleen te onderscheiden binnen de bouwsector, maar worden we ook erkend als een referentie binnen de hele HR wereld.

Gegroeid naar een waardegedreven organisatie

Joost Callens, CEO Durabrik, licht toe: “Ik ben ontzettend fier op deze erkenning. Dat wij als familiale bouwonderneming de prestigieuze HR Ambassadeur award mogen ontvangen, sterkt me in mijn overtuiging dat de transformatie van Durabrik naar een waardengedreven organisatie, met een uitgesproken mensgerichte aanpak, voor 100% de juiste weg is. Maar het laten leven van onze waarden gebeurt uiteindelijk door alle Durabrikmedewerkers zelf. Dag in dag uit geven zij het beste van zichzelf. Wij dragen deze overwinning dan ook graag op aan het hele Durabrikteam!”

Een thuis bouwen voor klanten en medewerkers

Onze HR-directeur Bie De Backer vult aan: “Met Durabrik, Victor en EcoPuur willen niet alleen een thuis bouwen voor onze klanten, maar ook voor onze eigen medewerkers. Een warme werkplek waar hard gewerkt wordt, maar waar iedereen ook de ruimte heeft om zichzelf volledig te ontplooien. We geloven dat interne medewerkerstevredenheid hand in hand gaat met externe klanttevredenheid!”

Verbouwen met één partner

Sta je op punt om te verbouwen? En wil je kennismaken met de betrokkenheid en de troeven van één verbouwaannemer. Geef ons een seintje en binnenkort zitten we samen om naar je plannen te luisteren.