Lifestyle

Kunst in huis

Kunst zet de toon en verandert de sfeer. Het fungeert als eyecatcher in je woning of vormt een coherent geheel met je interieur. Met illustratieve kunstafdrukken, digitale kunst, hedendaagse beeldhouwwerken of een verfijnde zeefdruk accentueer je je persoonlijkheid en je interesses.

“Art is something that makes you breathe with a different kind of happiness.” 

(Anni Albers)

<CR:core_head_title />

Laat je het werk in kwestie het hoogste woord spreken? Dan maak je er een statement van. Geef de kunst een prominente plaats in de kamer: als centerpiece, in een hoek of nis. Schilder de wand erachter bijvoorbeeld in een contrasterende kleur. Of kies net een accentkleur, patroon of textuur uit het werk en laat het terugkomen in je interieur voor een bijzonder effect. Dit is je kans om slim te spelen met licht en schaduw, met beweging en diepgang.


Maak het persoonlijk

Er is een reden waarom een bepaald kunstwerk je aantrekt. Misschien roept het herinneringen op, verbeeldt het exact waar jij voor wil staan of vind je het simpelweg inspirerend. Op basis van die persoonlijke beleving kan je zelfs een volledige ruimte (her)inrichten.


Dankzij het juiste kunstwerk geef je elke kamer, naargelang de functie, net de nodige rust of dynamiek. Kunst in een bureau of atelier kan je creativiteit boosten, terwijl je in een salon of slaapkamer liever een ontspannen sfeer creëert.

Eigenwijs en eigentijds

Nog geen geschikte kunst gevonden? Struin dan lokale kunstmarkten af, bezoek online veilingen zoals Catawiki of ontleen kunst. Kunst in Huis werkt bijvoorbeeld als een soort bibliotheek. In een online catalogus met meer dan 5.000 opties, zoek je jouw favoriete werken van een 400-tal Vlaamse hedendaagse kunstenaars. Je ruilt het kunstwerk zo vaak als je wil óf koopt het als je echt overtuigd bent dat het een meerwaarde voor je woning is.

Kunst integreren in je interieur? Laat je inspireren door onze realisatie in Gent.


Waarom victor?

  • Zorgeloos (ver)bouwen met een doordachte planning en heldere prijsafspraken.
  • Onze aanpak wordt getekend door een persoonlijke touch.
  • Elk project begint met een gesprek waarin onze bouwadviseurs luisteren naar je wensen en advies geven op maat.
  • Ons uiteindelijke doel is een ontwerp realiseren waarin jouw visie centraal staat en je maximaal comfort ervaart.

Lees verder

Vertel een verhaal  met je interieur
Lifestyle Interview

Vertel een verhaal met je interieur

Moet een designinterieur vooral strak zijn? Gaan functionaliteit en design samen? Frederik Delbart, Designer of the Year 2018, ademt design en deelt zijn passie.

Nu lezen
Zo kiest Victor zijn interieurleveranciers
Lifestyle Interview

Zo kiest Victor zijn interieurleveranciers

De klant van a tot z ontzorgen bij hun totaalrenovatie, dat is dé doelstelling van Victor. De geschikte materialen en technieken vinden en toepassen, is daar een onderdeel van. Stephanie Oris, interieuradviseur, legt uit hoe het in elkaar zit.

Nu lezen
Download gratis magazine

Download ons magazine

Ontdek hier ons Victor-magazine en laat je inspireren.
Verken boeiende onderwerpen zoals duurzaam (ver)bouwen, Belgische design hotspots, en fascinerende verhalen achter enkele gerealiseerde projecten.

Download gratis magazine

© 2024 Victor is een merk van de Camino Group