Interview

Victor-medewerkers in de kijker: projectleiders Bert en Wouter

Een half jaar geleden nam senior projectleider Bert Blockx het jonge talent Wouter Saeys onder zijn vleugels. Het begin van een aangename, fijne samenwerking tussen twee gemotiveerde mensen die beide één doel voor ogen houden: de klant tevreden zien. Een dubbelinterview!

<CR:core_head_title />
Hoe zijn jullie bij Victor terechtgekomen?

Bert: “Ik heb Bouwkunde in avondschool gevolgd en dan jaren bij diverse bouwbedrijven gewerkt in zowat alle branches: van ruwbouw en openbare aanbestedingen tot de afwerking van winkels. Zowat drie jaar geleden besloot ik spontaan te solliciteren bij Victor. Een beslissing waar ik nog altijd 100 % achtersta. Ik vind het erg boeiend om mee de lijnen van Victor uit te zetten.”

Wouter: “Na mijn studies – Bachelor Bouwkunde en Industrieel Ingenieur – wou ik graag in de bouwsector beginnen en dan specifiek met renovaties bezig zijn. Ik geloof namelijk oprecht dat renovatie de toekomst is, gezien de bouwstop, de klimaatopwarming, en dergelijke. Ik was dus blij dat ik bij Victor kon beginnen.”


Wouter, hoe kijk je terug op de afgelopen periode?

Wouter: “Ik heb al enorm veel bijgeleerd, vooral dankzij Bert die me op sleeptouw nam. Eerst kreeg ik de tijd om de werkwijze van Victor te observeren en stilaan kwam er alsmaar meer verantwoordelijkheid bij kijken. Intussen leid ik mijn eerste eigen project. Ik voel me hier erg ondersteund. Ik had allerlei verhalen gehoord van schoolverlaters die bij wijze van spreken in het water worden gegooid en zonder begeleiding verdrinken in het werk. Dat is hier dus niét het geval. Ik mag altijd vragen stellen en niemand verwijt me dat ik iets nog niet weet. Ik krijg de kans om de job te leren.”


Is dat eigen aan Victor, die sterke teamgeest?

Bert: “Volgens mij wel. Iedereen wordt altijd betrokken bij vergaderingen. En dan luisteren we naar jong en oud, want we beseffen dat elk zijn eigen insteek heeft. Dat het net door die gezonde mix van inzichten is dat we vooruitgang boeken. Wij twee zijn van dezelfde streek, rond Leuven, maar we komen wel steevast eenmaal per week naar de hoofdzetel in Drongen om overleg te plegen met het team.”

Wouter: “Voordelig is ook dat we tot een groter geheel behoren via Camino. Er is altijd voor elke specialiteit wel een aanspreekpunt.”


Jullie hebben dus veel aan elkaar?

Bert: “Absoluut. Ik ben blij dat Wouter erbij gekomen is. Hij is erg leergierig. Als ik zie hoe goed hij zijn eerste werf in de hand heeft … Straf! Ik besef dat die eerste stappen als schoolverlater niet makkelijk zijn, maar hij doet dat goed. Wouter is bijvoorbeeld sterk in klantencommunicatie. Hij staat klanten duidelijk, correct en diplomatisch te woord. Daar ben ik minder goed in.”

Wouter: “Ik ben even sprakeloos. Zo fijn om te horen! Je ziet: het klikt wel tussen ons. Een fijne werksfeer gegarandeerd. (lacht) Ik besef natuurlijk wel dat ik nog werkpunten heb, dan denk ik aan de technische aspecten en het aansturen van de onderaannemers. Daar moet ik in groeien. Maar dankzij de steun van Bert geloof ik erin.”

Deel uitmaken van een hecht team?
De collega’s ontvangen je met open armen.

Bekijk onze vacatures

Lees verder

Wie slim verbouwt, maakt duurzame keuzes
Interview

Wie slim verbouwt, maakt duurzame keuzes

Duurzame inspanningen leveren bij een verbouwing, het is cruciaal. Evelien van Kemenade, duurzaamheidscoördinator bij Camino, de overkoepelende groep waartoe Victor behoort, vertelt ons er meer over.

Nu lezen
Zo kiest Victor zijn interieurleveranciers
Lifestyle Interview

Zo kiest Victor zijn interieurleveranciers

De klant van a tot z ontzorgen bij hun totaalrenovatie, dat is dé doelstelling van Victor. De geschikte materialen en technieken vinden en toepassen, is daar een onderdeel van. Stephanie Oris, interieuradviseur, legt uit hoe het in elkaar zit.

Nu lezen
Download gratis nieuw magazine

Download ons nieuw magazine

Ontdek hier het nieuwe Victor-magazine en laat je inspireren.

Download gratis nieuw magazine

© 2023 Victor is een merk van de Camino Group