Terug naar overzicht

Een zee van ruimte met een trendy uitbouw

dinsdag 28 juli 2015

Je bestaande woning een stuk ruimer maken, klinkt lang niet slecht. Een uitbouw is een trendy oplossing voor wie kampt met een gebrek aan plaats.

Modern en strak

Samen met Victor gaf architect Johan Cornil deze woning een totaal nieuwe look. “De eigenaars van deze woning waren op zoek naar een originele oplossing om hun huis een moderne, strakke uitbouw te geven. De combinatie tussen rockpanel en de traditionele stenen muren bleek een schot in de roos,” licht hij toe. “Dankzij z’n high-end uitstraling leent het materiaal zich zonder twijfel tot een strakke architectuur.”

Trendy uitbouw

Een ander materiaal dat al bewezen heeft een uitstekende keuze te zijn voor een trendy uitbouw is Cortenstaal. Architect Koen Van Parijs koos voor dit materiaal als basis voor een moderne uitbouw, die deze woning heel wat extra ruimte schonk. “We werken geregeld met Cortenstaal tijdens onze renovatieprojecten, “ weet Franky De Ceuleneer, projectleider bij Victor. “De combinatie van het sterkst beschikbare materiaal, staal dus, en de unieke roestbruine kleur is ideaal om een bestaande woning een nieuwe, exclusieve look te geven.”

Eindeloos veel mogelijkheden

Overweeg je zelf ook een uitbouw aan je woning? Zie je die graag modern en strak of liever traditioneler? Wat je ook voor ogen hebt, je kan je plannen steeds vrijblijvend bespreken met de adviseurs van Victor.