Corona update

Het was de afgelopen weken stil op onze werven en in onze kantoren. Gelukkig hielden we online veel contact met klanten en nieuwe contacten. Het deed ons plezier dat mensen in deze bijzondere tijden het belang van goed en comfortabel wonen meer gingen appreciƫren en daardoor veelvuldig bij victor aanklopten (figuurlijk dan).


Nu is de tijd aangebroken om jullie opnieuw in levende lijve te ontmoeten, te adviseren en te begeleiden. We stappen het nieuwe normaal binnen en zijn er helemaal klaar voor! Dit is onze entry-strategie:


1. Maximaal digitaal
De digitale mogelijkheden zijn de afgelopen weken heel handig gebleken. Daarom blijven we ze maximaal verder gebruiken. Onze bouwadviseurs beantwoorden al je vragen graag via telefoon of videogesprek. Vul dus gerust het contactformulier in en je hoort spoedig van ons!


2.Veilig face-to-face
Vanaf 11 mei mogen we je opnieuw thuis, in onze kantoren of op de werf ontmoeten. Voor jouw gezondheid en die van onze medewerkers, doen we dat zo veilig mogelijk met deze maatregelen. Bedankt om ze strikt na te leven!


Draag zorg voor elkaar

Het Victor team

Terug naar overzicht
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info