Download
ons magazine.

Ontdek hier ons victor-magazine en
laat je inspireren.

Download hier

Corona update

Het was de afgelopen weken stil op onze werven en in onze kantoren. Gelukkig hielden we online veel contact met klanten en nieuwe contacten. Het deed ons plezier dat mensen in deze bijzondere tijden het belang van goed en comfortabel wonen meer gingen appreciëren en daardoor veelvuldig bij victor aanklopten (figuurlijk dan).


Nu is de tijd aangebroken om jullie opnieuw in levende lijve te ontmoeten, te adviseren en te begeleiden. We stappen het nieuwe normaal binnen en zijn er helemaal klaar voor! Dit is onze entry-strategie:


1. Maximaal digitaal
De digitale mogelijkheden zijn de afgelopen weken heel handig gebleken. Daarom blijven we ze maximaal verder gebruiken. Onze bouwadviseurs beantwoorden al je vragen graag via telefoon of videogesprek. Vul dus gerust het contactformulier in en je hoort spoedig van ons!


2.Veilig face-to-face
Vanaf 11 mei mogen we je opnieuw thuis, in onze kantoren of op de werf ontmoeten. Voor jouw gezondheid en die van onze medewerkers, doen we dat zo veilig mogelijk met deze maatregelen. Bedankt om ze strikt na te leven!


Draag zorg voor elkaar

Het Victor team

Terug naar overzicht

Waarom victor?

Wat victor jou te bieden heeft

  • We verwelkomen je in een stabiele, mensgerichte onderneming die jou niet alleen een tweede thuis biedt, maar waar de identiteit en de organisatie gebaseerd zijn op waarden als respect en vertrouwen, zelfontplooiing en ontwikkeling, samenwerking en innovatief ondernemerschap.
  • Je maakt deel uit van een enthousiast team waarin een innovatieve ondernemingsgeest en het nemen van initiatief op prijs worden gesteld.
  • Omdat een gezonde geest enkel in een gezond lichaam kan wonen, zetten wij sterk in op ontwikkeling en persoonlijke groei. We bieden onze medewerkers bijvoorbeeld de mogelijkheid om zich te ontspannen in onze fitnesszaal en elkaar te treffen in onze gezellige ontmoetingsruimte.
  • Tegenover jouw prestaties stellen wij een aantrekkelijk verloningspakket mét extralegale voordelen.

Download
ons magazine.

Ontdek hier ons victor-magazine en
laat je inspireren.

Download hier

Maak kennis
met victor

Wens je meer informatie te ontvangen over victor?
Laat hier je gegevens achter en ontvang drie mails met inspirerende realisaties en meer info over onze werkwijze.

*verplichte velden

Versturen

Ontvang meer informatie over victor
*verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info