Actueel

Ontmoet Victor op Batibouw

Heb je renovatieplannen in 2020, en ben je op zoek naar een totaalaannemer met álle expertise onder één dak? Dan moet je ons absoluut een bezoekje brengen.


Immers, met victor renoveer je met het volste vertrouwen! We stellen jouw wensen steeds voorop, geven gericht advies en werken vrijblijvend een persoonlijk voorstel uit. Elke woning die we verbouwen moet een weerspiegeling zijn van de mensen die erin wonen. Dat is het ultieme doel dat wij willen bereiken!

<CR:core_head_title />

Minimalistisch, klassiek, hedendaags of landelijk: we slagen er steeds in om functionaliteit en esthetiek met mekaar te verzoenen. Harmonieuze renovaties waarin gewoond, geleefd en gewerkt kan worden.

Heb je zin gekregen om nader kennis te maken? Kom dan snel naar Brussels Expo. Tijdens de week is Batibouw geopend van 12.00 tot 20.30u, op donderdag 5 maart zelfs tot 22.30u. Tijdens het weekend kan je ons bezoeken van 10.00 tot 18.30u. Op weekdagen kan je zelfs gratis naar binnen vanaf 16.00u, mits aankoop van een ‘gratis’ e-ticket ‘afterwork’ en registratie via de website van Batibouw.

We kijken uit naar je bezoek en verwelkomen je graag met een glaasje bubbels of een kopje koffie. Een fijne babbel, een korte toelichting over onze manier van werken én tonnen inspiratie, mag je van ons verwachten. Uiteraard geven we je graag een gepast geschenkje mee :).

See you soon!

Waar

Batibouw, Brussels Expo

Wanneer

Maandag 2 Maart 2020

Waarom victor?

  • Zorgeloos (ver)bouwen met een doordachte planning en heldere prijsafspraken.
  • Onze aanpak wordt getekend door een persoonlijke touch.
  • Elk project begint met een gesprek waarin onze bouwadviseurs luisteren naar je wensen en advies geven op maat.
  • Ons uiteindelijke doel is een ontwerp realiseren waarin jouw visie centraal staat en je maximaal comfort ervaart.

Lees verder

Wij hebben alle expertise inzake renovatie onder één dak
Actueel

Wij hebben alle expertise inzake renovatie onder één dak

“Van de volledige verbouwing van je woning en de plaatsing van een up-to-date verwarmingsinstallatie tot doordachte tuinaanleg en de inrichting van je interieur. Op Victor kan je rekenen."

Nu lezen
Bewust(er) wonen: de impact van thuisblijven
Actueel

Bewust(er) wonen: de impact van thuisblijven

Niemand had ooit kunnen voorspellen dat we in 2020 zoveel thuis zouden zijn. Logisch dat je woonervaring en levensstijl onder het vergrootglas belanden. Plots valt elk detail op. Je ziet nu exact waar de pijnpunten zitten, waar je woning efficiënter en comfortabeler kan.

Nu lezen
Download gratis nieuw magazine

Download ons nieuw magazine van 2023

Ontdek hier het nieuwe Victor-magazine en laat je inspireren:

  • We maken je wegwijs in het proces van duurzaam (ver)bouwen.
  • Je bent te gast in 3 prachtige realisaties en leest de unieke klantenverhalen achter deze projecten.
  • Maak kennis met enkele collega’s die een verhelderende blik werpen op onze werkwijze en op onze aanpak van renovatie- en nieuwbouwprojecten.
  • Ga op zoek naar design van eigen bodem en ontdek 4 Belgische design hotspots.
  • Laat je inspireren door onze liefde voor stijlvolle en duurzame materialen en kom meer te weten over wijn en porselein van Belgische bodem.

Download gratis nieuw magazine

© 2023 Victor is een merk van de Camino Group