Actueel

Green travellers are the happiest travellers

Heb ook jij je voorgenomen om in 2020 bewuster met het milieu om te gaan? Dan kan je dat zeker in stijl doen. Laat je inspireren door de filosofie en het unieke design van deze bijzondere ecohotels. Duurzaam is nog nooit zo ontspannen geweest.

Om onze ecologische voetafdruk kunnen we niet meer heen. Dat beseft ook de hotelsector. Steeds meer hotels doen hun best om hun steentje bij te dragen voor het klimaat.

Klaar voor wat inspiratie?
Wij zetten onze favorieten op een rijtje.

<CR:core_head_title />

1. AREIAS DO SEIXO | Portugal

Dit unieke resort op een boogscheut van Lissabon spreekt tot de verbeelding met zijn bijzondere design dat perfect in synergie is met het dramatische landschap van de kustlijn van Portugal. Het hotel gaat er prat op één te zijn met de natuur. En dat ontdek je niet alleen in de gebruikte technologieën, maar ook in de keuken en zelfs in de hemelse spa. Een hotspot voor trendy surfers én een must-visit voor liefhebbers van ongerepte natuur.

2. MONACI DELLE TERRE NERE | Sicilië

3. CASA DE LAS OLAS | Tulum

Toen Casa de las Olas in de seventies werd opgetrokken door de Oostenrijkse ingenieur Carlo Shuber was het op vlak van duurzaamheid zijn tijd al ver vooruit. En de huidige eigenaars blijven investeren om het gebouw nog milieuvriendelijker te maken. Ze maken gebruik van zonnepanelen, zweren enkel bij producten die 100% puur natuur zijn en gaan zelfs zo ver dat alle vuilnis met de hand gesorteerd wordt. Genieten doe je hier met een zuiver geweten.


Waarom victor?

  • Zorgeloos (ver)bouwen met een doordachte planning en heldere prijsafspraken.
  • Onze aanpak wordt getekend door een persoonlijke touch.
  • Elk project begint met een gesprek waarin onze bouwadviseurs luisteren naar je wensen en advies geven op maat.
  • Ons uiteindelijke doel is een ontwerp realiseren waarin jouw visie centraal staat en je maximaal comfort ervaart.

Lees verder

5 redenen om je renovatie niet uit te stellen
Actueel

5 redenen om je renovatie niet uit te stellen

In de media vind je tal van waarschuwingen over renovaties. De prijzen van bouw- en isolatiemateriaal zijn namelijk erg gestegen, vooral door de coronacrisis. Maar het is niet enkel een slechtnieuwsshow.

Nu lezen
Award op bis 2021
Actueel

Award op bis 2021

Award voor mooiste stand design 2021 op de Bisbeurs.

Nu lezen
Download gratis magazine

Download ons magazine

Ontdek hier ons Victor-magazine en laat je inspireren.
Verken boeiende onderwerpen zoals duurzaam (ver)bouwen, Belgische design hotspots, en fascinerende verhalen achter enkele gerealiseerde projecten.

Download gratis magazine

© 2024 Victor is een merk van de Camino Group