Actueel

Award op bis 2021

Afgelopen weekend kreeg victor de Award voor mooiste stand design 2021 op de bisbeurs. Een mooie erkenning voor het gehele victor team.

<CR:core_head_title />

De beurs zelf zorgde enerzijds voor een fijne interactie met bezoekers, die kennismaakten met onze manier van werken en inspiratie haalden uit onze verschillende realisaties. Anderzijds gaf ze de aanwezigen een eerste gevoel van hoe een project bij victor er kan uitzien. De award doet victor extra deugd, omdat het belang dat we hechten aan een stijlvol interieur en een smaakvolle inrichting ook de waardering van buitenaf krijgt.

Ons team nam met veel plezier en trots de prijs in ontvangst. Een schitterende afsluiter van een mooie beursweek, die plaatsvond van 2-10 oktober in Flanders Expo.

 

Heb je ook renovatieplannen en kon je ons niet bezoeken op bis 2021? Hou dan zeker onze eventpagina in de gaten en laat je inspireren op één van onze online webinars.

Victor evENTS

 

Lees verder

Stijgende vastgoedprijzen maken renoveren extra aantrekkelijk
Actueel

Stijgende vastgoedprijzen maken renoveren extra aantrekkelijk

Een huis kopen is niet vanzelfsprekend. Maar na deze coronacrisis is het er allesbehalve makkelijker op geworden. De strijd op de vastgoedmarkt is volledig losgebarsten.

Nu lezen
Totaalrenovatie gepland? Voorzie een praktische home office!
Actueel Trends Lifestyle

Totaalrenovatie gepland? Voorzie een praktische home office!

Thuiswerken was tijdens de lockdowns de norm en blijft ongetwijfeld deel van het ‘nieuwe werken’. Heel wat mensen werken voortaan immers één of enkele dagen per week thuis. Plan je een totaalrenovatie? Zorg voor een aparte ruimte voor je home office en richt hem in volgens de tips van onze interieurarchitect.

Nu lezen
Download gratis magazine

Download ons magazine

Ontdek hier het nieuwe Victor-magazine en laat je inspireren:

  • We maken je wegwijs in het proces van duurzaam (ver)bouwen.
  • Je bent te gast in 3 prachtige realisaties en leest de unieke klantenverhalen achter deze projecten.
  • Maak kennis met enkele collega’s die een verhelderende blik werpen op onze werkwijze en op onze aanpak van renovatie- en nieuwbouwprojecten.
  • Ga op zoek naar design van eigen bodem en ontdek 4 Belgische design hotspots.
  • Laat je inspireren door onze liefde voor stijlvolle en duurzame materialen en kom meer te weten over wijn en porselein van Belgische bodem.

Download gratis magazine

© 2023 Victor is een merk van de Camino Group