Actueel

Award op bis 2021

Afgelopen weekend kreeg victor de Award voor mooiste stand design 2021 op de bisbeurs. Een mooie erkenning voor het gehele victor team.

<CR:core_head_title />

De beurs zelf zorgde enerzijds voor een fijne interactie met bezoekers, die kennismaakten met onze manier van werken en inspiratie haalden uit onze verschillende realisaties. Anderzijds gaf ze de aanwezigen een eerste gevoel van hoe een project bij victor er kan uitzien. De award doet victor extra deugd, omdat het belang dat we hechten aan een stijlvol interieur en een smaakvolle inrichting ook de waardering van buitenaf krijgt.

Ons team nam met veel plezier en trots de prijs in ontvangst. Een schitterende afsluiter van een mooie beursweek, die plaatsvond van 2-10 oktober in Flanders Expo.

 

Heb je ook renovatieplannen en kon je ons niet bezoeken op bis 2021? Hou dan zeker onze eventpagina in de gaten en laat je inspireren op één van onze online webinars.

Victor evENTS

 

Lees verder

Btw-tarief voor sloop en heropbouw blijft voorlopig laag
Actueel

Btw-tarief voor sloop en heropbouw blijft voorlopig laag

Goed nieuws voor verbouwers: de Vlaamse overheid wil sloop van bestaande gebouwen en heropbouw meer stimuleren. Naast korting op de registratierechten voert men nu een btw-verlaging door tot eind 2023.

Nu lezen
Green travellers are the happiest travellers
Actueel

Green travellers are the happiest travellers

Heb ook jij je voorgenomen om in 2020 bewuster met het milieu om te gaan? Dan kan je dat zeker in stijl doen. Laat je inspireren door de filosofie en het unieke design van deze bijzondere ecohotels. Duurzaam is nog nooit zo ontspannen geweest.

Nu lezen
Download gratis nieuw magazine

Download ons nieuw magazine

Ontdek hier het nieuwe Victor-magazine en laat je inspireren.

Download gratis nieuw magazine

© 2023 Victor is een merk van de Camino Group