Actueel

Award op bis 2021

Afgelopen weekend kreeg victor de Award voor mooiste stand design 2021 op de bisbeurs. Een mooie erkenning voor het gehele victor team.

<CR:core_head_title />

De beurs zelf zorgde enerzijds voor een fijne interactie met bezoekers, die kennismaakten met onze manier van werken en inspiratie haalden uit onze verschillende realisaties. Anderzijds gaf ze de aanwezigen een eerste gevoel van hoe een project bij victor er kan uitzien. De award doet victor extra deugd, omdat het belang dat we hechten aan een stijlvol interieur en een smaakvolle inrichting ook de waardering van buitenaf krijgt.

Ons team nam met veel plezier en trots de prijs in ontvangst. Een schitterende afsluiter van een mooie beursweek, die plaatsvond van 2-10 oktober in Flanders Expo.

 

Heb je ook renovatieplannen en kon je ons niet bezoeken op bis 2021? Hou dan zeker onze eventpagina in de gaten en laat je inspireren op één van onze online webinars.

Victor evENTS

 

Lees verder

Bewust(er) wonen: de impact van thuisblijven
Actueel

Bewust(er) wonen: de impact van thuisblijven

Niemand had ooit kunnen voorspellen dat we in 2020 zoveel thuis zouden zijn. Logisch dat je woonervaring en levensstijl onder het vergrootglas belanden. Plots valt elk detail op. Je ziet nu exact waar de pijnpunten zitten, waar je woning efficiënter en comfortabeler kan.

Nu lezen
Ontmoet victor op Batibouw
Actueel

Ontmoet victor op Batibouw

Heb je renovatieplannen in 2020, en ben je op zoek naar een totaalaannemer met álle expertise onder één dak? Dan moet je ons absoluut een bezoekje brengen.

Nu lezen
Download gratis magazine 2021

Download ons nieuw magazine

Ontdek hier het nieuwe victor-magazine en laat je inspireren.

Download gratis magazine 2021

© 2021 Victor is een merk van de Camino group