GENT | Loft te koop

Exclusieve duplexloft met open zicht op water

duplex-loft gent

Wonen in een beschermd monument? Op de Voorhavenlaan realiseert Victor een uniek project. Beeld je in: een exclusieve duplexloft met een hoogwaardige afwerking in een karaktervolle loods. De dubbelhoge glaspartij in de leefruimte trekt je blik naar het kanaal. En bij mooi weer kijk je in alle rust naar de voorbijvarende schepen vanop je eigen terras. Wie droomt daar niet van?

Maak deze droom werkelijkheid en ontdek deze verborgen parel in hartje Gent.

Rust en ruimte

Ruimte om te leven is er in overvloed. Er zijn drie ruime slaapkamers en twee badkamers. Het absolute hoogtepunt is ongetwijfeld de leefruimte. Een vide creëert rust en ruimte, terwijl de grote schuiframen een prachtig uitzicht bieden op het kanaal. Ook vanuit de open keuken geniet je van dit vergezicht.

Inrichting op maat

Een exclusieve loft verdient luxueuze materialen. Op dat vlak halen we alles uit de kast. We voorzien een ruim budget voor de inrichting, van de vloerbekleding en deuren tot de keuken en badkamermeubels. Enkel het beste is goed genoeg. Is een interieur aankleden niet jouw ding? Geen probleem, onze interieurdesigner staat jou bij.

Vlakbij Gent centrum

Deze duplexloft is ideaal gelegen; op amper 2 kilometer van Gent centrum. Met de fiets sta je al na enkele minuten in de binnenstad. En wanneer het regent, neem je gewoon een tram of bus. Ga je met de wagen naar het werk? Er is een uitstekende verbinding met de autosnelwegen richting Oostende, Kortrijk, Brussel en Antwerpen. Er is ruime parkeermogelijkheid aan de voorzijde van de loft.

Meer weten?

Maak een afspraak met Christophe De Buck op het nummer 0475 74 47 22. Of stuur een e-mail naar christophe@victorbouwt.be

Download hier de brochure

 

Deze loft kwam tot stand in samenwerking met interieurarchitect Alexander Ponsaerts, expert in uitgepuurd hedendaags comfort.

Jouw plannen verwezenlijken?

Zo gaat Victor te werk

Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Zij geven je advies op maat en een vrijblijvende offerte.

We zitten samen aan tafel, met jouw architect of die van ons. Als bouwteam overlopen we de stappen van jouw project, van concept tot afwerking.

Jij kiest,wij voeren uit. Ook bij het maken van moeilijk beslissingen staat Victor klaar met raad en daad

Met Victor ben je zeker van een vaste prijs en een vaste timing. Daar houden we ons aan.