Download
ons magazine.

Ontdek hier ons victor-magazine en
laat je inspireren.

Download hier

Verkennend gesprek met onze bouwadviseur

Na jouw contact met victor - via mail, op een bouwbeurs, informatieavond of webinar - belt onze bouwadviseur je op. Hij of zij vraagt wat je plannen zijn in grote lijnen. Onze bouwadviseur zal in dit telefoongesprek ook vragen naar je budget. Zo weet je meteen of je renovatieplannen realistisch zijn binnen je budget en of victor de geschikte bouwpartner is voor jou.

Afspraak bij je thuis

Nadat jullie een afspraak maakten, komt de bouwadviseur bij je thuis. Bouwadviseur Philippe Maes: *“Tijdens dat verkennend gesprek leer ik jouw wensen in detail kennen én leer jij victor beter kennen. Ik licht onze manier van werken toe. Een korte rondgang door je woning, maakt meteen duidelijk wat de mogelijkheden en aandachtspunten zijn. Vanuit mijn ervaring geef ik een grootteorde van budget mee. Op dat moment kan ik ook aangeven of er bij jouw verbouwing een bouwvergunning nodig is. In dat geval dienen we te werken met een architect. Ik stel je architecten voor met wie wij uitstekend samenwerken en die geschikt zijn voor jouw project. Als je zelf een architect op het oog hebt, kan dat uiteraard ook.”

Zo bereid je je voor

• Stel een lijstje op met je wensen.
• Verzamel foto’s van huizen, keukens, kasten … die bij je passen.
• Zeg ons waar je van houdt en wat je belangrijk vindt.

Terug naar 'victor van a tot z'

Contacteer ons

Download
ons magazine.

Ontdek hier ons victor-magazine en
laat je inspireren.

Download hier

Maak kennis
met victor

Wens je meer informatie te ontvangen over victor?
Laat hier je gegevens achter en ontvang drie mails met inspirerende realisaties en meer info over onze werkwijze.

*verplichte velden

Versturen

Ontvang meer informatie over victor
*verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info