Download
ons magazine.

Ontdek hier ons victor-magazine en
laat je inspireren.

Download hier

Maatwerk, met veel aandacht voor jouw smaak

Luisteren naar jou en je wensen, daar begint alles mee. Wim Vriesacker, directeur victor: “Ons doel is een eindresultaat dat jouw woondroom vervult. Vertel ons daarom eerst haarfijn hoe jij wil wonen. Omdat we op maat werken, is geen vraag ons te veel. Bij victor heb jij maximale inspraak en daar gaan wij mee aan de slag. Vanuit onze expertise gaan we je - eventueel samen met een architect - verder inspireren zodat alles stilaan vorm krijgt en bij elkaar past."

Materialen zien en voelen

Uiteraard kies jij zelf de materialen waar je het liefst in woont, een mooie houten vloer, ingebouwde maatkasten, het keukenblad, de douche, het bad … er is heel wat te kiezen. Onze mensen maken het je gemakkelijk door enkele geslaagde suggesties voor te stellen. We geven je ook adressen van betrouwbare toonzalen waar je het kwaliteitsmateriaal kan zien en voelen.

Realisatie in Gent

Schilderijen als leidraad
Wim: “Zo was er een koppel dat ons vroeg hun Gentse appartement te renoveren. Op hun verlanglijstje stonden licht en ruimte. Daarnaast wilden ze dat hun collectie schilderijen volledig tot hun recht zou komen. Dat vormde de leidraad bij de renovatie. Samen met de interieurarchitect gingen we deze ingewikkelde uitdaging aan. De indeling, de lichtinval, kleurkeuze en uiteraard de verlichting, alles is weloverwogen en afgetoetst. Terwijl we de beschikbare ruimte optimaal benutten, geeft de minimalistische inrichting veel ademruimte en krijgt de kunst een prominente plaats. Hetzelfde opvallende groene marmer in de keuken en de badkamer fungeert als kunstwerk op zich. Over het resultaat op maat is het koppel alvast heel enthousiast. Een warme, stijlvolle oase waar het genieten is van de kunst en de stilte.”


Terug naar 'victor van a tot z'

Contacteer ons

Download
ons magazine.

Ontdek hier ons victor-magazine en
laat je inspireren.

Download hier

Maak kennis
met victor

Wens je meer informatie te ontvangen over victor?
Laat hier je gegevens achter en ontvang drie mails met inspirerende realisaties en meer info over onze werkwijze.

*verplichte velden

Versturen

Ontvang meer informatie over victor
*verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info