Download
ons magazine.

Ontdek hier ons victor-magazine en
laat je inspireren.

Download hier

9 dagen | 9 vragen

dag 1 | vraag 1

Hoeveel kost een verbouwing?

Dat hangt uiteraard af van de grootte en de aard van de werken. Wil je een muur verwijderen om een grote leefkeuken te creëren? Dat vraagt om degelijk berekende én uitgevoerde stabiliteitsingrepen waarbij we oude muren veilig afbreken en nieuwe steunbalken voorzien. Dit soort ingrepen drukken hun stempel op het prijskaartje.

Droom je van grote ramen met zicht op de tuin? Ook de oppervlakte aan glas is een bepalende factor. Daarom hoef je niet meteen voor een gesloten bunker te kiezen. Onze renovatieadviseurs en architecten halen het maximum aan ruimte en licht uit je huis. Door de zaken vanuit een ander perspectief te bekijken, kan je ettelijke vierkante meters winnen en grote kosten besparen.

Verder hangt ook veel af van het materiaalgebruik. Wil je bijvoorbeeld ingebouwde kasten in eik of mag het fineer zijn? Marmer voor je badkamer, corian of komposiet? Er zit veel verschil in de kostprijs van materialen. Dat heb je voor een groot stuk zelf in de hand.

Dankzij onze gedetailleerde prijscalculatie heb je in elk geval een duidelijk zicht op het budget.Terug naar alle vragen

Contacteer ons

Download
ons magazine.

Ontdek hier ons victor-magazine en
laat je inspireren.

Download hier

Maak kennis
met victor

Wens je meer informatie te ontvangen over victor?
Laat hier je gegevens achter en ontvang drie mails met inspirerende realisaties en meer info over onze werkwijze.

*verplichte velden

Versturen

Ontvang meer informatie over victor
*verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info