Download
ons magazine.

Ontdek hier ons victor-magazine en
laat je inspireren.

Download hier

Kijkdag op afspraak in Beveren-Waas

Ons project in Beveren-Waas kreeg in deze bijzondere tijden even geen bezoekers over de vloer, maar nu is het eindelijk weer zo ver. Ideaal dus om uit je kot te komen!
We verwelkomen je graag op afspraak om een kijkje te nemen. Onze bouwadviseurs leiden je rond en beantwoorden al jouw vragen. Wil je na jouw 30 minuten nog meer weten, dan maken we graag een vervolgafspraak.


Voor jouw en onze veiligheid: maak op voorhand een afspraak, respecteer de 30 minuten en volg de aanwijzingen van onze bouwadviseurs.
Lukt het niet om op de nog vrije tijdstippen een afspraak te maken? Kom dan gerust langs op onze Kijkdag van 18 juni.


MAAK HIER JE PERSOONLIJKE AFSPRAAK

Waar

Beveren-Waas

Wanneer

zaterdag 20 juni 2020

Terug naar overzicht

Waarom victor?

Wat victor jou te bieden heeft

  • We verwelkomen je in een stabiele, mensgerichte onderneming die jou niet alleen een tweede thuis biedt, maar waar de identiteit en de organisatie gebaseerd zijn op waarden als respect en vertrouwen, zelfontplooiing en ontwikkeling, samenwerking en innovatief ondernemerschap.
  • Je maakt deel uit van een enthousiast team waarin een innovatieve ondernemingsgeest en het nemen van initiatief op prijs worden gesteld.
  • Omdat een gezonde geest enkel in een gezond lichaam kan wonen, zetten wij sterk in op ontwikkeling en persoonlijke groei. We bieden onze medewerkers bijvoorbeeld de mogelijkheid om zich te ontspannen in onze fitnesszaal en elkaar te treffen in onze gezellige ontmoetingsruimte.
  • Tegenover jouw prestaties stellen wij een aantrekkelijk verloningspakket mét extralegale voordelen.

Maak kennis
met victor

Wens je meer informatie te ontvangen over victor?
Laat hier je gegevens achter en ontvang drie mails met inspirerende realisaties en meer info over onze werkwijze.

*verplichte velden

Versturen

Ontvang meer informatie over victor
*verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info