Download
ons magazine.

Ontdek hier ons victor-magazine en
laat je inspireren.

Download hier

Victor infoavond Oostkamp


In het kader van de huidige omstandigheden bekijken we momenteel of we deze infoavond online kunnen laten doorgaan. Zo kan u zich met een gerust hart van thuis uit laten inspireren. Schrijf dus zeker in en we houden u op de hoogte over de praktische uitwerking.

Renovatieplannen?


Kom dan op dinsdag 26 maart (om 19.30u) naar onze infoavond in Oostkamp. Maak kennis met victor en ontmoet er onze renovatieadviseur.


Programma:
19u30: verwelkoming met een glaasje
19u45: start van de presentatie
21u00: gezellig napraten met een drankje, ideaal moment om jouw specifieke vragen te stellen aan onze verbouwadviseur
Kortom, we luisteren graag naar jouw wensen en geven je gratis advies. We vertellen je ook hoe we werken en wat we voor jou kunnen betekenen. Tijdens deze infoavond prikkelen we je renovatiekriebels met enkele fotoreportages van onze realisaties...


Benieuwd? Schrijf je dan nu in.


Tot binnenkort!

Waar

online webinar op uitnodiging

Wanneer

donderdag 1 januari 1970

Terug naar overzicht

Waarom victor?

Wat victor jou te bieden heeft

  • We verwelkomen je in een stabiele, mensgerichte onderneming die jou niet alleen een tweede thuis biedt, maar waar de identiteit en de organisatie gebaseerd zijn op waarden als respect en vertrouwen, zelfontplooiing en ontwikkeling, samenwerking en innovatief ondernemerschap.
  • Je maakt deel uit van een enthousiast team waarin een innovatieve ondernemingsgeest en het nemen van initiatief op prijs worden gesteld.
  • Omdat een gezonde geest enkel in een gezond lichaam kan wonen, zetten wij sterk in op ontwikkeling en persoonlijke groei. We bieden onze medewerkers bijvoorbeeld de mogelijkheid om zich te ontspannen in onze fitnesszaal en elkaar te treffen in onze gezellige ontmoetingsruimte.
  • Tegenover jouw prestaties stellen wij een aantrekkelijk verloningspakket mét extralegale voordelen.

Maak kennis
met victor

Wens je meer informatie te ontvangen over victor?
Laat hier je gegevens achter en ontvang drie mails met inspirerende realisaties en meer info over onze werkwijze.

*verplichte velden

Versturen

Ontvang meer informatie over victor
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info