BEVEREN-WAAS | Compacte nieuwbouwwoning

Geniet van hedendaags & praktisch wooncomfort

duplex-loft gent

Wil je graag landelijk wonen met de stad vlakbij? Dan is deze uitstekend gelegen nieuwbouwwoning in Beveren-Waas een buitenkans. De eigentijdse architectuur, praktische indeling en duurzame afwerking maken de woning alleen nog aantrekkelijker.

Eigentijds woonconcept

De halfopen bebouwing, een ontwerp van architect Bart Merckx, is opgetrokken in donkerbruine baksteen. Het aluminium schrijnwerk accentueert de eigentijdse bouwstijl nog meer. Binnen ziet de woning er eveneens strak en compact uit, maar voelt ze tegelijk warm en comfortabel aan. Op het gelijkvloers vloeien keuken, eetplaats en zithoek naadloos in elkaar over. De grote ramen geven er het daglicht vrij spel. De drie slaapkamers op de verdieping zijn al even praktisch ingedeeld. Net als de badkamer. Die biedt plaats voor een douche én een ligbad, een dubbele wastafel en een toilet. Genieten van buiten? Dat kan van ’s morgens tot ‘s avonds in de zuidwestelijk georiënteerde tuin.

 

Sterke energieprestatie

Een doorgedreven isolatie van dak en muren, de keuze voor hoogrendementsglas (1,0 W/m²K) en de installatie van een gascondensatieketel maken van deze woning een toonbeeld van duurzaamheid. Regenwaterrecuperatie en een ventilatiesysteem D (met warmterecuperatie) versterken nog de energieprestatie. Op het plat dak is alles voorzien voor zonnepanelen. De woning haalt daarmee nu al een E-peil van E30.

Afwerking op maat

De vloerverwarming – beneden én boven – verspreidt een constante warmte. Gedaan met koude voeten! Omdat er geen radiatoren hangen, kan je bovendien makkelijker je meubels kwijt. Tot slot: de woning wordt opgeleverd tot de chape en bepleisterde muren. De vloer, keuken, badkamer, wc’s en de afwerking van de kamers is vrij te bepalen.

Goede ligging

De woning ligt langs de Lindenlaan. Van hieruit sta je met de wagen, het openbaar vervoer of de fiets zo in het centrum van Beveren. Sint-Niklaas en Antwerpen liggen vlakbij.

 

Oplevering: december 2019

Is deze woning iets voor jou?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie
via 0476 98 96 17 of Koen.Quaghebeur@VictorBouwt.be.

 

Downloads:

de brochure

het inplantingsplan

de grondplannen

de gevelaanzichten

 

 

Jouw plannen verwezenlijken?

Zo gaat Victor te werk

Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Zij geven je advies op maat en een vrijblijvende offerte.

We zitten samen aan tafel, met jouw architect of die van ons. Als bouwteam overlopen we de stappen van jouw project, van concept tot afwerking.

Jij kiest,wij voeren uit. Ook bij het maken van moeilijk beslissingen staat Victor klaar met raad en daad

Met Victor ben je zeker van een vaste prijs en een vaste timing. Daar houden we ons aan.